Slumpa  |  Lägg till  |  Om

thaismack

  8  2
Heroin från Asien
Ofta är man omedveten om vart exakt i Asien


- Har du grejorna eller ?
- Det blev thaismack . Vi tar en varsin firre så kränger vi skiten.

heroin Thai smack thaismack horse fix Firre
Av David1891 den 14 februari 2014

thaismack

  5  0
Vitt heroin från Gyllene Triangeln, djungelområdet mellan Burma/Thailand/Laos. Detta heroin är dyrare och mer eftertraktat än både brunt heroin och "vitt" (snarare grådaskigt till beigefärgat) afghanheroin/gambianvaror/"vita" Stockholmsvaror. De heroinister som har tillgång till detta heroin kan skatta sig "lyckliga" då det är det bästa och mest lättlösta heroin som dessutom är skonsammast mot venerna. Thaismacket kan vara mycket svårt att få tag på då det inte hanteras i någon större skala. Den vita färgen kommer sig av att detta heroin är renare och mer processat än exempelvis heroin från Afghanistan. Thaismack injiceras eller snortas, då det inte rinner som heroin av lägre kvalitet och därför lätt "bränns upp" och går till spillo om det röks.

"-Jag kom precis hem från Götet, fan vilka kassa varor dom har där nere!"
"-Ha, ha jag vet! De går ju inte ens att lösa utan att blanda i en massa syra som svider i venerna. Nej tacka fan för thaismack, finns inget som slår den rushen!"

"-Thaismack är så rent att det inte behöver kokas för att lösas, bara att göra som tjackisarna; på med vatten, röra om och dra upp! Sen pang in i venen!"

"Fan vad jag e trött på de här "friskvarorna" (heroin som inte verkar bättre än att hålla abstinensen borta), du vet inte nån som kan kirra thaismack? Det vore fan guld asså"

heroin horse varor jonk chocho h stockholmsslang Häst pundarslang
Av Seveneleven den 3 december 2017
Närliggande ord: terve Tesha Tesha inte Teshlik Tesla tetig Tetra Pak tfgm Tfw TGIF thaismack Thicc thot t-hus thx tiewp tiger tight TILF Till sig/Tisej tilta


Gillar du Slangopedia? Klicka på våra annonser när du ska handla på nätet!