Slumpa  |  Lägg till  |  Om

Bajburgare

  1  0
En hamburgare som verkligen smakar skít (dvs dåligt) och som du av någon oförklarlig anledning ändå går tillbaka och köper, trots de senaste smakupplevelserna. Den inköpes vanligen under alkoholpåverkan (dvs som fyllekäk) eller när inga andra alternativ finns nära tillhands.
Det kan även (bokstavligt talat) vara precis vad det låter som, dvs en tillplattad bajskorv (istället för köttfärs) mellan två hamburgerbröd. För att på riktigt förtära en sådan måste man inte bara ha en utan fler skruvar lösa.


-"Hörru Leffe! De där hamburgarna vi ätit på Grillen efter de där utekvällarna det senaste året smakar ju verkligen skít. Jag var där idag och köpte samma burgare och fattar inte hur vi kunna äta något som smakar så illa.
*"Håller helt med dig Steffe, jag var där igår själv och kan bara konstatera att det var en riktig bajburgare. Jag tror det var berusningen som fick de att smaka så underbart efter barrundorna*

bajburgare bajs skit hamburgare burgare fyllekäk snabbmat skräpmat gatukök
Av MacGyver Friday, September 28, 2018
Närliggande ord: Baggis bagis bah bahamas-kast Bahda Bahlol bahro baila bajamaja Bajare Bajburgare bajda Bajdyna bajer bajja Bajsapa bajsbomb Bajsbrygga bajsbröder bajsig Bajskokare


Gillar du Slangopedia? Klicka på våra annonser när du ska handla på nätet!